Websider

Designet er et vigtigt aspekt af en webside. Designet kan tiltrække interesse og er med til at skabe din online identitet. Med et tiltalende og effektivt design, vil du være i stand til at skille dig ud.
Hjemmesider i responsive webdesign, så de vises korrekt på både PC / MAC. Tablet og Smartphones. Layoutet tilpasses automatisk efter, hvilken enhed eller platform din hjemmeside vises på.
Vi benytter WordPress som benyttes af e-handelsbutikker og privatpersoner.
.
Alle vore WordPress hjemmesider er speciallavet til vore kunders behov. Vi lægger vægt på at levere brugervenlige hjemmesider med et enkelt look, som er indbydende og lette at navigere. Derudover laver vi dem altid med responsive design, så de automatisk tilpasses skærmen på tablets og smartphones.
Vi lover dig professionel kundeservice, god og klar kommunikation, overholdelse af tidsplaner, kvalitet til den rigtige pris samt en dynamisk, indbydende og brugervenlig WordPress hjemmeside, som dine brugere vil elske at besøge.
Med vores WordPress webshop løsning kan vi integrere en WooCommerce webshop på din WordPress hjemmeside. Dette giver dig mulighed for at sælge dine produkter online til dine kunder på en let, sikker og elegant måde!
Vores webshop løsning gør det muligt for dig at have det fulde overblik over dine kunder, bestillinger, ordrer og leveringer, produkter, produktgrupper, produktvarianter (f.eks. størrelser & farver), lagerstyring, virtuelle produkter samt fakturering, regnskab/bogholderi, kreditkortbetalinger og alle de mange andre ting der skal til for, at det gøre det en let at drive en webshop!
SEO – en forkortelse af Search Engine Optimization – er en måde at gøre dit indhold og hjemmeside mere synlig, og dermed modtage højere indeksering på f.eks google og der af følgende højere eksponering af din webside.
WordPress
WordPress er et af de mest populære CMS der findes. WordPress har opnået popularitet på grund af sin brugervenlighed, intuitive tilgang, og det faktum, at WordPress er open source og har et enormt stort fællesskab/netværk.
Vi tester hele produktet inden den endelige levering.
Test sørger for at uventede fejl og fejltagelser ske før kunder og andre interessenter bliver introduceret for det endelige produkt.
Sikkerhed & Backup
Vi sørger for at der til produktet følger et godt backupprogram og ligeledes en kontaktformular med Captcha, som sikrer dig mod uønsket mails.
Nyhedsbreve er en voksende markedsføringskanal
Det gode ved nyhedsbreve er at du kan målrette din information og din kommunikation så det bliver relevant og nærværende. I den forstand kan man komme udenom normale problemer med ikke-målrettet kommunikation, som i den industrielle tidsalder førte til “informationoverload” og mangel på tillid fra forbrugerne.