Spændende Hjemmesider

iV tager mig tid til at forstå dit behov, ter med en grundig behovsafdækning, der danner grundlaget for et godt samarbejde. 2. Design Når indhold er modtaget eller sat i produktion hos mit team, påbegynder vi  design af hjemmesiden. Vi præsenterer først en forside og et par undersider. # 3. Tilretning Engang imellem skal der tilrettes i forhold til det første udkast.

Rettelserne foregår i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til hjemmesiden. #4. Lancering Når alle parter er tilfredse med designet af din nye hjemmeside, lancerer vi siden og udarbejder personligt videomateriale med guidance.

Web

Vi bygger spændende hjemmesider, der skaffer kunder

 

En god spændende hjemmeside skal sælge produktet/ydelsen på bedste vis og give de besøgende den tryghed, der skal til, så de vælger t blive kunder. Og derudover skal den sikre, at man som besøgende nemt og intuitivt kan finde rundt på siden. Vores viden om, hvordan man bygger tillidsskabende hjemmesider, der er lette at navigere rundt på, er enestående.

Du får med andre ord en spændende hjemmeside, der skaffer henvendelser, når du lader Online-Results stå for arbejdet.

 

 

87 Reviews
5/5

IHvad er et godt hjemmeside design

 

Et spændende hjemmeside design skal stemme overens med brugernes forventninger og målgruppen for hjemmesiden er derfor vigtig. Målgruppen afhænger af branchen du befinder dig i og produktet du sælger. Hjemmesiden er hoveddøren for din online forretning og den skal være indbydende for dine kunder, ellers træder de ikke indenfor. Vi sørger for at din hjemmesides design passer til dine kunders forventninger og skaber værdi for dig. Med et utal af projekter og forskellige brancher ved vi hvad der virker for den enkelte branche og kan guide dig sikkert i mål, så du står tilbage med et web design der virker.

Et hjemmeside design kræver klare overvejelser

Et layout af en hjemmesiden af flere ting og skal altid ses i sammenhæng med den enkelte case. Man skal med andre ord gøre sig nogle klare overvejelser omkring flere ting inden man ligger sig fast på et layout. Hvordan sikrer du dig så at designet overholder ovenstående retningslinjer? Svaret til det spørgsmål er langt fra så simpelt som det kan virke og det endelige svar finder vi sammen frem.

Responsiv hjemmeside – Derfor er enhedstilpasset webdesign nødvendigt

At din hjemmeside har et responsivt design betyder at det tilpasser sig den enhed, som hjemmesiden bliver vist på. Din hjemmesides design skal ændre sig alt efter om brugerne besøger siden via deres mobil, tablet eller computer. Det vil for eksempel sige, at menustrukturen ændrer sig og indhold som billeder og tekst bliver placeret, så det passer til den skærm det vises på.

Et responsivt design fungerer godt for brugerne, men i Googles øjne har det også en stor betydning. Kunderne bruger mere og mere deres mobil til at gå på nettet med og det skal din hjemmeside kunne håndtere. Har du en hjemmeside der ikke tilpasser sig, men stadig kører på computerversionen er risikoen for at miste mulige kunder relativ stor.

Kort sagt, så er et responsivt design ikke et ’nice to have’ men et ’need to have’. Det er en fast bestanddel af et godt web design og en absolut nødvendighed. Vi sørger for, at din hjemmeside er bygget til at være responsiv og fungerer lige godt om brugerne går på hjemmesiden på mobilen, tabletten eller computeren.

Skrædersyet

Brugervenlig

Spændende

Referencer

www.olesenmultiservice.dk

www.dinitrol3600.dk